Keukenmontage

Ikea of Bulthaup, het maakt niet uit waar u uw oog op heeft laten vallen. Maisonsupport installeert inbouwkeukens van alle merken en leveranciers bij u thuis. Inclusief accessoires en keukenapparatuur. Uw keuken wordt zo aangesloten en afgewerkt dat u er direct een maaltijd in kan gaan bereiden.

Voorbereiding
Voordat een keuken kan worden geïnstalleerd zijn er vaak nog voorbereidende werkzaamheden nodig. Ook die voeren we graag voor u uit. Denk bijvoorbeeld aan:

– oude keuken verwijderen
– aanleg van alle aansluitpunten (gas, water, afvoer, afzuiging, elektra)
– Stuc- en tegelwerk

De keukenmontage en voorbereidende werkzaamheden beide door Maisonsupport te laten uitvoeren is een efficiënte combinatie die u tijd, geld en energie bespaart.

Wij komen bij u langs
Als u een keuken wilt laten monteren komt de ik vooraf (vrijblijvend) bij u aan huis. Ik bekijk de tekeningen en de locatie en geeft u zo nodig keukenadvies en aanwijzingen. Samen met jouw worden de uit te voeren werkzaamheden en de planning besproken. Daarna krijgt u de offerte toegezonden.

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak kunt je bellen naar 06-38735117 of een e-mail sturen naar info@maisonsupport.nl.